YAşLı BIREYLERIN TüM IHTIYAçLARıNDA YANıNDAYıZ

Yaşlılık dönemi psikiyatrik bozuklukları ve bilişsel rehabilitasyon alanında çalışan Prof. Dr. Cumhur Taş ve uzun yıllar sağlık sektöründe insan kaynakları yöneticiliği ve hastanelerde saha denetimcisi olarak çalışan Bircem Taş tarafından kurulan İzmir BT Danışmanlık, yılların deneyimiyle yaşlı bakımında yüksek standartlarda hizmet sunmayı amaçlayarak, yaşlı bireylerin her türlü ihtiyaçlarında profesyonel hizmet veriyor.

   

İHTİYACA UYGUN HİZMET

 

İzmir BT Danışmanlık kurucularından Psikiyatrist, Nörobilim Uzmanı Prof. Dr. Cumhur Taş, BT Danışmanlık’ın İzmir'de, evde yaşlı bakıcı insan kaynakları konusunda önde gelen hizmet sağlayıcılardan biri olduğunu söyledi. Yaşlı bireylerin evlerinde güvenli, rahat ve bağımsız bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için profesyonel bakım ve destek hizmetleri sunduklarını söyleyen Taş, “Yaşlı bakıcı insan kaynaklarını seçerken, sadece insan kaynakları testlerine değil, aynı zamanda psikolojik değerlendirme testlerine de tabi tutmaktayız. Psikologlar aracılığıyla yapılan kişilik değerlendirme testleri sonucunda, ihtiyaca en uygun kaynağı sağlamayı hedefliyoruz. Bu sayede, yaşlı bireylerin ihtiyaçlarına en uygun ve en kaliteli bakımı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

 

İzmir BT Danışmanlık olarak geniş bir yelpazede sunduğu hizmetlerle yaşlı bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirten Bircem Taş ise “Yaşlı bireylerin günlük hijyen ve bakım ihtiyaçlarının profesyonelce karşılanması konusunda kişisel bakım hizmetleri, temizlik, yemek yapma, çamaşır yıkama gibi ev içi işlerde destek konusunda ev işleri yardımı, yaşlıların ev içinde ve dışında güvenli bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olunması konusunda mobilite desteği, ilaç takibi gibi destek hizmetleri veriyoruz” diye konuştu.

 

GÜVENİLİR VE DENEYİMLİ PERSONEL

 

Alanında uzman, deneyimli ve güvenilir personellerle hizmet verdiklerini söyleyen Bircem Taş, “Sunduğumuz kaliteli hizmetlerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Her yaşlı bireyin kendine özgü ihtiyaçlarını anlayarak, yaşlı bireylerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş kişiye özel hizmet planı oluşturuyoruz. Ayrıca ailelerle sürekli iletişim halinde olarak ihtiyaçlara anında cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.

2024-07-01T13:13:38Z dg43tfdfdgfd