DOğADAKI EN GüçLü DOğAL INSüLIN! TüKETENLERDE şEKER HASTALığı VE KALP KRIZI RISKI KALMıYOR

Yapılan araştırmalara göre incir ağacı yaprağının ekstresinin kandaki glukoz seviyesini düşürdüğü anlaşılmıştır. Şeker hastalarının insülin tedavisi sırasında doz miktarını düşürdüğü belirlenmiştir. Yani yüksek şekerinizi kontrol altına alabilirsiniz.İncir yaprağı ilacların yan etkisini de azaltır. Kandaki kan şekeri seviyesini de dengelemektedir.

Tıbbi olarak bakıldığında kandaki şeker miktarının dengede kalması için insülin kullanılmaktadır. Bir alternatif olarakta insülin kullanmadan doğal yöntemlerle sağlığınıza kavuşabilirsiniz.Bu doğal yöntem kimyevi ürünler kullanmadan diyabeti yenmenizi sağlayabilir. İncir yaprağı kandaki şekeri düzenleyerek diyabet hastalığı tedavisinde aktif olarak kullanılmaktadır.

İncir ağacı meyvesi kadar yaprağı da faydalı bir besin kaynağıdır. Doğal insülin kaynağı olan incir yaprağını yapay insülin yerine tercih ederek doğal bir yöntem kullanmış olursunuz.

İNCİR YAPRAĞI SUYU

Bir Tencere içerisine koyduğunuz yarım litre su içerisine 3 adet incir yaprağını atın. 15 dakika kadar kaynatın.1 ay boyunca su isteğiniz olduğunda bu çaydan içtiğinizde farkı göreceksiniz.

İNCİR VE YAPRAĞININ DİĞER FAYDALARI:

İncir yaprağını çiğneyerek meydana gelen suyu yutun. Ülser probleminiz varsa tedavi edici özelliği vardır.

Düzenli tüketildiğinde vücuttaki trigliserit miktarını düşüreceğinden kalp krizi ve obeziteye yakalanma riskini en aza indirir.

İncir meyvesi lif bakımında zengin olduğundan sindirim sisteminin düzenlemesinde önemli rol oynar. Obezite ve kilo sorunu yaşayanlar için muhteşem bir besin kaynağıdır. Kabızlığı önlemek içinde tüketilebilir.

Bronşit veya astım rahatsızlıklarınız varsa tedavi yöntemi olarak kullanılabilir.

İçeriğindeki potasyum ve diğer mineraller ile kan basıncını düzenlediğinden hipertansiyon sorunu olanlar için de muhteşem bir besin kaynağıdır.

Bünyesindeki kalsiyum ile güçsüz kemiklerin güç kazanmasını sağlayacaktır. Kadınlarda görülen menopoz rahatsızlığı için tüketilebilecek meyveler arasındadır.

Vücuttan balgamın atılmasını sağlar. Mukus miktarını düzenlenmesini sağlayarak rahatlamanızı sağlar.

AKCİĞERLERİ TEMİZLER.

Sindirim sistemini düzenlediğinden kabızlık sorununu önler.

Düzenli spor yapanlarda eklem yerlerindeki aşınmayı önlemektedir.

BÖBREK VE KARACİĞERDEKİ TAŞLARI TEMİZLER.

Kullanımı

2 tane inciri ezerek üzerine biber yada zencefil ekin. Homojen bir hal alıp macun halini aldığında tüketin. Bu karışımı her gün uygulayın.

2023-06-03T07:14:41Z dg43tfdfdgfd